K.V.V.-CONSTRUCT

Professionele grondwerken en ruwbouwwerken voor nieuwbouwprojecten

Grondwerken en funderingen

Als je bezig bent met het realiseren van nieuwbouwplannen, dan is een aannemer voor ruwbouwwerken de eerste partner die je nodig hebt. Van alle stappen in het bouwproces is de ruwbouw misschien wel de belangrijkste omdat deze de stevigheid van de constructie bepaalt.

Bij K.V.V.-Construct zijn we gespecialiseerd in deze cruciale fase van de bouw. We bouwen huizen vanaf de fundering tot aan de nok. We beginnen met de grondwerken, leggen de bekisting voor de fundering aan en storten een solide basis voor kelders en de daaropvolgende bouwlagen. Om deze zware taken uit te voeren, beschikken we over professionele graaf- en grondverzetmachines.

Open ruwbouw

Bij K.V.V.-Construct leveren we enkel open ruwbouw. Dat betekent dat we na het leggen van de fundering de buitenmuren opbouwen tot aan de dakconstructie. We plaatsen dragende vloeren tussen de verdiepingen en bouwen ook de binnenmuren. Met andere woorden, we leggen de basis voor een stevig gebouw, maar maken het nog niet helemaal af; we plaatsen geen ramen, deuren of dakbedekking.

Als je ervoor kiest om met ons bedrijf samen te werken, gaan we ervan uit dat je bouwplannen al klaarliggen. We maken zelf geen plannen, maar werken nauw samen met jouw architect. Op die manier voeren we jouw plannen nauwkeurig uit en dragen we ons steentje bij aan het vlotte verloop van jouw project.

Realisaties

Mooie halfopen nieuwbouwwoning te Herdersem

Mooie gesloten nieuwbouwwoning te Erpe

Benieuwd naar de prijs van een open ruwbouw?

Neem dan zeker contact met ons op voor een gratis offerte.