K.V.V.-CONSTRUCT

Onze visie

Bij K.V.V.-Construct uit Aalst zit je goed voor het echte werk! Wij zijn er vanaf het prille begin bij voor jouw bouwavontuur, klaar om de handen uit de mouwen te steken. Grondwerken, ruwbouw, ... noem maar op, we nemen het voor onze rekening. Geloof ons, we leggen een stevige fundering waarop jouw dromen kunnen rusten!

Ons vakmanschap is ongeëvenaard, daar durven we best trots op te zijn. Met meer dan 25 jaar ervaring in de bouwsector, kan je op ons rekenen. Zaakvoerder Ken Van Vaerenbergh heeft zijn sporen verdiend als ploegbaas bij tal van gerenommeerde bouwbedrijven in de regio. Kennis en ervaring? Daar kunnen we wel een boek over schrijven!

Jouw partner voor grondwerken en ruwbouw

Bij ons bedrijf draait het om jouw projecten, of het nu gaat om jouw eigen huis of om een groter commercieel project. We luisteren naar jouw wensen en werken nauw samen met architecten en bouwpromotors om ervoor te zorgen dat alles precies volgens plan verloopt.

Vanaf het begin staan we voor je klaar, of het nu gaat om het graven van de fundering of om het leggen van de eerste stenen. We zijn er om jouw visie werkelijkheid te maken, met zorg en toewijding.

Wij nemen de ruwbouw voor onze rekening en blijven betrokken tot de laatste details zijn afgerond. Want jouw project is onze prioriteit, van begin tot eind. Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en samen aan de slag te gaan!

Op zoek naar een aannemer die de ruwbouwwerken van jouw bouwproject met zorg en vakmanschap kan uitvoeren?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Vraag vandaag nog jouw gratis offerte aan.